All for Joomla All for Webmasters
06 - 137 55 429 ron.bijl@live.nl
KvK nr.
32134308
AUTORIJSCHOOL RON BIJL
Meer dan alleen lessen

Gasten

Schrijf een nieuwe recensie voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.117.56 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Melanie Kalee heeft geschreven op 30 november 2017 om 11:32:
Ik heb een erg leuke tijd gehad bij Ron! Ik heb voor dat ik bij hem kwam bij een mindere rijschool gezeten waar ik zelf om dingen moest vragen en er uiteindelijk niks veder mee kwam. Dat is bij Ron niet zo hij doet elke les een paar opdrachten en legt het goed en duidelijk uit, met af en toe een grapje hier en daar om het leuk te houden. Ben erg blij dat ik bij hem mijn rijbewijs heb gehaald en zal het ook zeker aan andere aanraden!
Wendy heeft geschreven op 12 oktober 2017 om 13:43:
Ik vond rijles meteen al erg leuk met Ron, ik vond het wel heel spannend maar had direct al veel vertrouwen gekregen tijdens het auto rijden. Vooral omdat er veel werd uitgelegd en er duidelijkheid was. Ik was vaak onzeker en gespannen (ik had de stuur vast alsof ik zo met het stuur de auto uit zou lopen 😅 en de schrik momenten) maar daar trok Ron mij elke keer weer goed doorheen. Hij blijft rustig en neemt echt de tijd voor je. Al met al een leuke ervaring met humor en een persoonlijke aanpak en in een keer geslaagd....! Een goede, betrouwbare rijschool, fijne auto en een goede sfeer. Veel dank aan Ron voor de super leuke en leerzame lessen...😊
Desley heeft geschreven op 11 oktober 2017 om 21:10:
In ÊÊn keer geslaagd! Beste Ron, ik wil je bedanken voor alle leuke en vooral gezellige lessen.je bent een top rij-instructeur, ik vind het heel top dat je het voor elkaar heb gekregen om mij te laten leren rijden. De lessen vond ik altijd super gezellig een geintje hier een geintje daar maar dan nog het serieuze werk Je legde altijd alles rustig en heel top uit ik heb een super tijd gehad met de rijlessen en ik wil je heel erg bedanken voor me rijbewijs groetjes Desley
Monnique Accord heeft geschreven op 11 september 2017 om 13:16:
Ron Bijl zeer goed rijinstructeur. Zeer betrouwbaar en secuur. Aandacht voor elke detail van de rijles en stelt je op je gemak.
Juliene Sabline da Silva heeft geschreven op 13 augustus 2017 om 21:54:
Beste Ron, Heel erg bedankt dat jij mij hebt geholpen om mijn rijbewijs in een keer te halen! Wij kennen elkaar al een tijdje en toen ik aan rijlessen dacht, dacht ik meteen aan jou. Op geen enkele moment heb ik hier spijt van. Ik kon geen beter rijinstructeur krijgen. Jij bent de beste! Ondanks dat ik Braziliaans ben en soms moeite heb met de Nederlandse taal, gingen de lessen super goed! Alles wat jij wilt is het beste voor jou leerlingen, echt zo geduldig en duidelijk, jij begrijpt meteen waar in iemand beter moet worden en wat de sterke punten zijn, en de lessen zijn nog super leuk. Dankzij jou was ik in een keer geslaagd. Dankjewel!
Monnique Accord heeft geschreven op 1 augustus 2017 om 09:45:
Monnique Accord 3 months ago | 1 views Leerzame rijtijd van Bijl;-) Ik heb bij Ron Bijl rijschool een fijne tijd gehad en een goede basis kunnen neerleggen. Het werd hem nooit te veel om de lessen meerdere keren en gevarieerde manieren uit te leggen. Hij kijkt naar wat je nodig hebt zorgt er voor dat je daar goed in wordt. Kernwoorden: geduldig, humor, gezellig, secuur en altijd stip op tijd. Dank voor alle rijlessen. Zeker een aanrader.... Ps: hoop dat je wel in de toekomst ook rijles in automaat geeft..
Shaun A heeft geschreven op 22 april 2017 om 18:20:
Zeer goeie Instructeur, in 1x geslaagd voor mijn praktijk!
Talisa heeft geschreven op 1 januari 2017 om 09:45:
Talisa 11 months ago | 4 views In 1 keer geslaagd! Beste Ron, Hierbij wil ik u bedanken voor alle leerzame en leuke lessen die ik heb gehad. Ik heb het als zeer prettig ervaren om bij u te rijden, omdat u een rustige en geduldige instructeur bent. U neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Geen enkele vraag is te veel voor u. Ondanks de lange pauze die ik heb gehad wist u altijd wat het beste was voor mij. Mede dankzij u heb ik mijn rijbewijs in 1 keer mogen halen. En hier ben ik u heel dankbaar voor.
Nadia Amakran heeft geschreven op 1 december 2016 om 13:11:
Anonymous 12 months ago | 5 views Nadia amakran Beste Ron Hartstikke bedankt voor alle leuke, gezellige maar vooral leerzame rijlessen! De duidelijke en rustige uitleg heeft mij heel veel geholpen. Een top instructeur maar ook een top mens!
LearnPress heeft geschreven op 20 januari 2016 om 10:36:
I really love the course editor in LearnPress. It is never easier when creating courses, lessons, quizzes with this one. It's the most useful LMS WordPress plugin I have ever used. Thank a lot! Testing quiz is funny, I like the sorting choice question type most.
LearnPress heeft geschreven op 20 januari 2016 om 10:36:
I really love the course editor in LearnPress. It is never easier when creating courses, lessons, quizzes with this one. It's the most useful LMS WordPress plugin I have ever used. Thank a lot! Testing quiz is funny, I like the sorting choice question type most.
Perry heeft geschreven op 1 april 2015 om 09:44:
Perry 2 years ago | 7 views Leer rijden bij ron, dan krijg je nooit een bon! haha 1 april heb ik mijn rijbewijs gehaald mede dankzij ron bijl! heb verschillende rijscholen gehad en instructeurs, maar ik moet zeggen, bij ron was het 360 graden anders! op een positieve manier! altijd leuk met hem kunnen praten en los van het auto leren rijden was elk lesuur ook gewoon echt gezellig. hij legt alles erg goed uit, legt je dingen uit tot je het echt snapt, ziet waar je verbeterpunten liggen, ziet snel wat je onthouden hebt en waar je nog moeite mee hebt, zo kan ik er nog wel honderd noemen. ron je bent een topper! ik raad iedereen die nog opzoek is naar een geschikte rijschool/instructeur ron een belletje te geven! en leer vlot, veilig en op de juiste manier auto rijden! p.s. zijn auto rijd ook nog eens heerlijk, mocht hem niet overkopen helaas haha. Ron succes in de toekomst en nogmaals bedankt!
Luna heeft geschreven op 18 februari 2015 om 09:43:
Luna 2 years ago | 9 views Leerzame lessen van Ron Bijl Ik heb de afgelopen tijd super leerzame lessen gehad bij Ron Bijl. Elke les leerde ik meer. Op een leuke maar ook meteen een serieuze manier leer je alles van Ron Bijl. Ik heb een top tijd gehad en mogen slagen bij uw rijschool! U bent een gezellige rijinstructeur waar je veel aan hebt! Ik ben blij te mogen slagen bij u. Nogmaals super bedankt voor alles! Groetjes Luna
Gino heeft geschreven op 19 augustus 2014 om 09:42:
Gino 3 years ago | 12 views Beste Ron Nog bedankt voor de goede en leuke lessen. Nam altijd de tijd voor je als je iets niet snapte en was leuk in de omgang. Vind het bijna jammer dat ik geen les meer heb wens je het beste en veel succes verder. En ik zou je zo veel mogelijk bij iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt Ron!!!!! gr Gino
Ivan heeft geschreven op 10 juli 2014 om 09:41:
Ivan 3 years ago | 8 views Geslaagd....!!! !thanks Ron Ron is een rijinstructeur die zijn tijd voor je neemt. Ik ben zeer tevreden over zijn manier van les geven duidelijk inzichtelijk en leerzaam. Hij geeft een goede uitleg is rustig en altijd positief. Hij past zijn lessen perfect op je aan en is flexibel. Ron nog bedankt voor het kaartje. En nu al het geleerde werkelijkheid gaan maken in Almere en omstreken.
Elisa heeft geschreven op 6 mei 2014 om 09:41:
Elisa 3 years ago | 13 views In 1 keer geslaagd !! Ik heb een fijne tijd gehad tijdens het lessen met Ron. Hij geeft goed les, heeft geduld, flexibel, neemt de tijd om dingen te leren, motiverend en heeft voldoende informatie over examenroutes. Zeker een aanrader!!! Nogmaals bedankt Ron! Groetjes , Elisa
Sander Swiers heeft geschreven op 20 maart 2014 om 09:42:
Sander Swiers 3 years ago | 6 views Leuke lessen, leuke tijden Ik heb een leuke tijd gehad tijdens het lessen, alles is goed en duidelijk uitgelegd en overal werd aandacht aan besteedt. Bedankt Ron, zonder jouw geen rijbewijs.
Benno Bloem heeft geschreven op 4 december 2013 om 09:40:
Benno Bloem 3 years ago | 13 views in 1 keer geslaagd! Geweldige tijd gehad! altijd goed geholpen en ik heb super veel geleerd in deze tijd! zeker een aanrader!
Danny Castien heeft geschreven op 21 oktober 2013 om 09:39:
Danny Castien 4 years ago | 16 views Fijne manier van lesgeven. Ik heb een tijd bij Ron gelest en dit als zeer positief ervaren. Hij heeft een goede en rustige manier van uitleggen en zorgt dat je je op je gemak voelt in de auto. Verteld wat je niet goed doet of wat beter zou kunnen, maar geeft ook aan wat er wel goed gaat. Daarbij kun je als persoon ook goed met hem praten en wordt het rijden zo ook wat gezelliger. Voor het examen kan hij je goed op je gemak stellen wat zeker een verlichting geeft tijdens het examen.
Petra Zonneveld heeft geschreven op 27 augustus 2013 om 09:33:
Anonymous 4 years ago | 26 views Auto rijlessen met Ron Mijn ervaring met Ron Bijl was erg positief. Helaas was ik al een aantal keer gezakt voor me rijbewijs praktijk, en ik was het zelf eigenlijk zat. Mijn vader kwam toen bij Ron Bijl. Ron was net op zich zelf begonnen, hij was al rij instructeur bij een andere rijschool. Voor mij was het natuurlijk wennen omdat ik al veel lessen had gehad en ook afgereden had, om dan bij een andere rij instructeur te gaan. Maar wat ben ik blij dat me vader dit geregeld had en dat ik nog aantal lessen bij Ron heb gevolgd. Vanaf het begin was die al duidelijk, hij werkte met duidelijke plaatjes en legde alles goed uit. Als je het niet begreep of een vraag had kon je die altijd stellen. Hij stelt je op je gemak en geeft op een fijne manier les. Als je een fout maakt of iets niet weet dan lost die dat rustig op en geeft die ook uitleg. Hij blijft rustig tegen je ook al zit je hele les tegen. Ik ben gezakt op me faalangst en had een staatsexamen, voor het examen heb ik nog even rustig met Ron gezeten en heeft die me op me gemak gesteld en me moed gegeven, om er voor te gaan. En gelukkig heb ik het gehaald. Hij is pas net op zichzelf begonnen dus ik was de eerste leerling die moest afrijden en dus gehaald. Ik raad het aan om een proefles bij Ron te nemen en bij hem te gaan lessen. Je zal zelf merken of je het prettig vind, maar ik vond Ron echt een goede en fijne rij instructeur. Petra
Thomas heeft geschreven op 7 augustus 2013 om 09:39:
Anonymous 4 years ago | 21 views Thomas Wat ik voornamelijk heb gewaardeerd aan het leskrijgen van Ron is zijn zeer gemotiveerde inzet om je perfect voor te bereiden voor het rijexamen. Hij houd je scherp tot en met de laatste lessen, waardoor geen les als verspild voelt. Hij is altijd zeer goed op de hoogte en oplettend over de laatste ontwikkelingen binnen het autorijden en de examenroutes. Je hebt aan Ron een betrouwbare, vriendelijke, gemotiveerde, ambitieuze en ervaren rij docent
Lauren heeft geschreven op 13 mei 2013 om 09:36:
Anonymous 4 years ago | 13 views Zeker aan te raden! Ik heb bij Ron rijles gehad nadat ik de hoop een beetje op had gegeven en na een jaar niets doen weer opnieuw het ging proberen. Ik was zeer zeker geen natuur talent, maar door het geduld van Ron heb ik toch mijn rijbewijs weten te halen! Ik denk dat zeker voor meiden, Ron een goede leraar is omdat je niet het gevoel krijgt dat hij denkt: "oh daar heb je er weer zo een die niet kan rijden". Neem een proefles en vind het zelf uit dat Ron echt heel goed is!
Anwar Kasi heeft geschreven op 19 februari 2013 om 09:35:
anwar kasi 4 years ago | 21 views Ik beveel Ron ten zeerste aan! En dat doe ik omdat ik het als zÊÊr positief heb ervaren dat Ron heel erg openstaat voor wat je als leerling te zeggen hebt, waar je moeite mee hebt, waar je nog onzeker over bent, wat je voor je eigen gevoel nog extra wil oefenen.. het kan allemaal. Ondanks dat ik alle bijzondere verrichtingen een keer eerder goed had verricht, voelde ik me er nog tamelijk onzeker of ik die verrichtingen de volgende keer wel foutloos en vrij van enige spanning kon doen. Toen ik dit aangaf bij Ron, heeft hij puur om mij van die onzekerheid af te helpen de betreffende verrichtingen keer op keer laten herhalen totdat ik me volledig zelfverzekerd voelde achter het stuur. Dit is maar een voorbeeld. Zijn geduld is heel groot. Zijn manier van dingen uitleggen is niet alleen duidelijk, maar ook leuk. Zelf moet ik tijdens het rijden nog regelmatig denken aan uitspraken die hij vaak tijdens de lessen deed. Daarnaast is het gewoon een heel gezellig en betrouwbaar persoon, met wie je echt over van alles en nog wat, lekker tussen het rijden door, kunt praten. Dat zorgde er niet alleen voor dat ik me prima op m'n gemak voelde, maar het leerde mij ook de verschillende handelingen van het autorijden te combineren met het communiceren met een ander persoon!
Firoz Habib heeft geschreven op 9 oktober 2012 om 09:34:
Firoz Habib 4 years ago | 13 views Leuke en gezellige tijd gehad... Toen ik bij Ron begon te lessen kregen we al heel gauw een klik. Ik werd op mijn eerste lesdag gelijk achter het stuur gezet en nadat mijn eerste lesdag voorbij was kreeg ik een heel fijn gevoel en wist ik zeker dat ik mijn rijbewijs kan halen bij Ron. Natuurlijk had ik af en toe een paar ups en downs maar dankzij goede coaching en doorzettings vermogen is toch gelukt om mijn rozepasje in zak te hebben. Kortom, je rijbewijs halen bij rijschool RonBijl is gegarandeerd!!! Groetjes, Firoz
Roy heeft geschreven op 14 mei 2012 om 09:38:
roy 4 years ago | 14 views rijlessen Heb een hele leuke tijd gehad bij Ron Bijl. Heel veel gelachen geleerd en behaalt thanks Ron